V sobotu 27.5.2017 proběhla společná brigáda

V sobotu 27.5.2017 proběhla plánovaná, společná brigáda. Nad plán přibyla práce z důvodu nutné prevence snižování škod černou zvěří. Na poli před Bošínem jsme instalovali elektrické ohradníky. Druhá skupina pracovala na chatě a připravovala ji na letní sezónu. Děkujeme všem členům, kteří se zůčastnili a přiložili ruku k dílu. Děkujeme také kamarádovi Pepíkovi Ouřetskému, že dorazil s technikou, která nám při práci velmi pomohla. Pepíku, DĚKUJEME! Ukázal se také kamarád Václav Sejkora - být poprvé dědečkem je přeci slavnostní událost. Ukázal se nejenom fyzicky na brigádě (i přesto, že při chůzi se sekačkou musel používat hůlku), ale ukázal se i s lahvinkou "Zeleného údolí". Dědo Václave, GRATULUJEME a děkujeme.

Společné brigády se zúčastnili tito členové: Honza Kaisrlík, Pavel Provazník, Petr Musil, Zdeněk Urban, Mirek Prudič, Václav Sejkora, Pepík Žampach, Josej Ouřetským Martin Ouřetský a náš dorost ve složení: Tomáš Provazník a Vojta Provazník.

V sobotu odpoledne náš myslivecký hospodář přivezl káčata pro rybník na Vojančeti. Za významné podpory kamarádů Pepíka Provazníka a Mirka Prudiče zřídili na ostrůvku chráněný výběh a káčata vypustili. Díky vám nám škodná nebude tolik škodit jako v loňském roce.

V neděli odpoledne jsme dokončovali práci na elektrických ohradnících a systém uváděli do provozu. Nedělní brigády za krásného počasí, kdy měl každý ambici spíše ležet u vody, se zúčastnili: Petr Musil, Pavel Provazník a Roman Moravec. Děkujeme i Vám! 

Více fotek naleznete v naší FOTOGALERII.