Archiv článků

Silvestrovká procházka

Silvestrovká procházka. Ve středu 30. 12. 2015. Sraz v 8:30 hodin na myslivecké chatě v Bošínské oboře. Více informací v novinkách.
Celý článek

Vánoční svátky a hodování...

Přejeme všem našim členům krásné a klidné Vánoce, hodně štěstí a hlavně zdraví v roce 2016. Hodování o Vánočních svátcích je v Čechách a na Moravě tradicí. Přilepšeme o svátcích také zvěři, o kterou se staráme.Děkujeme, členové výboru MS.
Celý článek

Držíme ti palce Honzo

V tomto týdnu se náš dlouholetý člen a člen výboru - Honza Kaisrlík podrobí operaci kyčle. Honzo, držíme ti palce, aby vše dobře dopadlo a doufáme, že 30.12.2015 na Silvestrovskou procházku už doběhneš po svých. Členové MS.
Celý článek

Nové stanovy a provozní řád

Dne 1. 12. 2015 proběhla členská schůze, která jednomyslně schválila nové znění stanov a provozního řádu. Byla projednána také příprava na Silvestrovskou procházku pro členy našeho MS a jejich rodinné příslušníky. Všem našim členům přejeme klidné Vánoce.
Celý článek

Členská schůze

Členská schůze MS Bošínská obora. Začátek v 17:30 hodin v myslivecké chatě v Bošínské oboře.
Celý článek

První zpráva

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.
Celý článek

Členská schůze 1. 12. 2015

Dne 1. 12. 2015 se koná v myslivecké chatě Bošínská obora v 17:30 členská schůze. Program jednání viz níže:PROGRAM JEDNÁNÍ:Zahájení členské schůzeKontrola usnášeníschopnostiSchválení programu členské schůzeKontrola úkolů, viz usnesení minulých členských schůzí a schůzí výboru MSProjednání...
Celý článek